ECLIPSE 26 november - Blomstermåla Folkets Hus - Ett hus med många möjligheter!

Blomstermåla Folkets Hus
Blomstermåla Folkets Hus
Till innehåll
ECLIPSE 26 november
ECLIPSE
26 NOVEMBER, 21-01, 18-årsgräns och fullständiga rättigheter

ECLIPSE har spelat utsålda konserter runt om I hela världen under senare år, från Japan till Australien, i USA och flertalet turnéer i Europa. Utöver de egna turneerna har bandet spelat de flesta stora rock och metalfestivalerna i Europa inklusive Wacken, Sweden Rock, Bang Your Head m.fl. Bandets ihärdiga turnerande har resulterat i en stadigt växande publik och senaste singeln Viva La Victoria har strömmats över 15 miljoner gånger på streamingtjänster. Innan pandemin satte stopp på gigandet hade bandet turnéer och festivaler bokade i mer än ett år fram i tiden.

Och även om ECLIPSE bevisligen kan spela in grymma plattor så är det ett band som allra helst ska upplevas på en scen. Som sångaren Erik Mårtensson själv uttrycker det:
”Varje gång vi ska ställa oss på en scen så kommer jag ihåg känslan från när man var yngre och skulle se ett band. Spänningen, den lite nervösa väntan framför scenkanten och förväntningen om att bli helt överkörd. Vi känner ett stort ansvar inför vår publik och vill att varenda person i lokalen ska känna sig fullkomligt mosad när vi kliver av!”

21-01. Fullständiga rättigheter. 18+.

© Blomstermåla Folkets Hus
Tillbaka till innehåll