Lediga platser - Blomstermåla Folkets Hus - Ett hus med många möjligheter!

Blomstermåla Folkets Hus
Blomstermåla Folkets Hus
Till innehåll


Är du vår nya verksamhetsledare?
Vår nuvarande verksamhetsledare kommer under hösten att gå vidare mot nya utmaningar och vi söker nu hennes efterträdare. Vi erbjuder ett roligt och utvecklande arbete i en jordnära och familjär arbetsmiljö, med stora och fria ramar att tillsammans med föreningsstyrelsen vidareutveckla en bred och välmående verksamhet.
Blomstermåla Folkets Hus är en ekonomisk förening som tillhandahåller samlings- och kulturlokaler, erbjuder allmänheten kulturaktiviteter och evenemang, samarbetar med och är en resurs för det lokala föreningslivet och boende i närområdet. Folkets Hus har fyra huvudsakliga verksamhetsdelar: evenemang, konferens, bio och café och där evenemangs- och biodelarna drivs och samordnas av idéella arbetsgrupper. Vi har också fasta hyrestagare som bedriver verksamhet i våra lokaler, till exempel kommunal fritidsgård och pizzeria.

Vår värdegrund – Öppna Möjligheter Tillsammans:
Vi vill bedriva en verksamhet som är attraktiv och öppen för alla. Vi strävar efter en blandning och bredd genom alla våra verksamhetsområden, utbud och kunder och vi ska erbjuda största möjliga tillgänglighet. Allas lika värde ska vara lika självklart för de som nyttjar vår verksamhet som det är för oss som arbetar i den.
Vi vill bedriva och erbjuda en flexibel verksamhet som präglas av nyfikenhet, lyhördhet och utveckling och som inspirerar till engagemang och nytänkande. Tillsammans med ett professionellt förhållningssätt skapar vi hög kvalitet i det vi erbjuder.
Vi vill vara en naturlig och självklar samlingsplats och medelpunkten i samhällets centrum. En trygg plats för möten mellan människor där vi skapar förutsättningar för gemenskap, sammanhållning och samverkan över gränser.

Din roll:
Din roll som verksamhetsledare är att leda och ansvara för verksamheten i stort, både vad gäller praktiska som strategiska arbetsuppgifter. Tjänsten är underställd Blomstermåla Folkets Hus ordförande och styrelse som du rapporterar till. Du kommer även samarbeta tätt med föreningens personal (vaktmästare, lokalvårdare, cafépersonal etc) som du även har arbetsledar- och personalansvar över.

Några av dina viktigaste arbetsuppgifter:
• Ansvara för den löpande förvaltningen i föreningen; bokföring, attestering, utbetalningar, lönehantering, budgetavstämningar samt kontakt med redovisningsekonom.
• Inköp, bokning av band & artister, föreläsare, bokning/redovisning biofilmer, projektledning av konferenser, företagsevent
• Besluta om inköp av inventarier som behövs för den löpande verksamheten.
• Genomföra de uppgifter som styrelsen beslutar om.
• Utveckla och driva uthyrningen av Folkets Hus lokaler, samt uppsöka nya och driva befintliga lokala samarbeten.
• Arbetsledar- och personalansvar över föreningens anställda personal.
• Skriva bidragsansökningar och återrapporteringar.

Vem är du?
För att trivas och lyckas i rollen som verksamhetsledare tror vi att du har en stark entreprenöriell drivkraft som trivs med att tillsammans med andra vara en del av den operativa vardagen men också att kunna lyfta blicken och se den långsiktiga utvecklingen. Du ser helheten och kan lätt balansera mellan de olika verksamhetsdelarna. Kanske har du varit egen företagare eller haft liknande roller i andra verksamheter.
Vi lägger mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är prestigelös och som kan arbeta både självständigt och i team med skiftande arbetsuppgifter. Din sociala kompetens är mycket viktig, då du i rollen som verksamhetsledare dagligen träffar många olika människor och arbetar genom personliga nätverk som du antingen redan har eller behöver bygga upp. Du behöver vara stresstålig och kunna arbeta målmedvetet, noggrant och effektivt. Du har erfarenhet av att lägga och följa upp budget samt skriva ansökningar. Som ledare är du entusiasmerande och duktig på att delegera, arbetsleda och prioritera. Mycket goda kunskaper i det svenska språket och datakunskap är ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100 %, med sex månaders provanställning initialt. Arbetet förläggs från våra lokaler i Blomstermåla med möjlighet till flexibel arbetstid utifrån verksamhetens behov. Tillträde under hösten enligt överenskommelse. Kvälls- och helgdagsarbete förekommer.

Varmt välkommen att skicka ditt CV och personliga brev via e-mail till Blomstermåla Folkets Hus

Frågor kring tjänsten besvaras av:
Eva Aronsson, verksamhetsledare: tfn 0499-200 22, e-mail Blomstermåla Folkets Hus
Daniel Williamsson, styrelseordförande: tfn 076-312 37 29, e-mail Daniel Williamsson

Utskriftsvänlig pdf


© Blomstermåla Folkets Hus
Tillbaka till innehåll